top of page

Acerca de

Integritetspolicy

Vi behandlar alltid den information som du som kund anförtror oss på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Nedan ska vi kort förklara vad personuppgifter är och hur vi använder oss av dina personuppgifter.

Vad är personuppgifter?
Personuppgifter är all information som ger möjlighet att identifiera en person direkt eller indirekt.

Vems personuppgifter sparar vi?
Vinterlagra spara bara information om våra kunder och partner som har registrerar sig i appen.

Vilken information samlar vi in och varför?
All information som sparas är för att göra upplevelsen av Vinterlagra appen så enkel och smidig som möjlighet. Vi spara personnummer, telefonnummer, mejladress och fordonsinformation. Personnumret använder vi för att kunna identifiera att det är rätt användare som använder appen. Telefonnummer använder vi för att genomföra kopplingen till Swish betalning och kontakt. Mejladressen använder vi för att kunna skicka ut påminnelse, kvitton och information. Fordonsinformation är för att kunna skapa bokningen i lagerbolagens lokaler.

Vilken säkerhet använder vi?
Vinterlagra använder alltid starkast möjligast säkerhet. Tex är all kommunikation mellan app och våra servrar krypterad.

Vilka rättigheter har jag?
Du kan när du vill begära ut den information som sparat om dig. Du kan när du vill begära att vi tar bort din information eller konto. Vi tar bort inaktiva användare efter 2 år automatiskt (vi väntar 2 år för att inte ta bort användare som haft ett uppehåll). Vi skickar ut ett mejl innan som måste besvaras inom 2 veckor sedan tas all information bort.

Kan jag begära att inte få utskick från Vinterlagra?
Ja, om du mejlar in kan vi stoppa alla utskick förutom kvittohantering. Men vi rekommenderar att inte göra detta då du riskerar att missa viktig information om din bokning eller fordon.

Har du frågor kan du alltid skicka in ett e-postmeddelande till oss.

Kontakt oss på: gdpr@vinterlagra.se

bottom of page